BEHANDLINGER

Hvorfor velge behandlinger hos Klinikk Corpus Bergen?

Behandlinger

Den senere tid har det innen miljøet for massasje-behandlinger vært fokusert sterkere på en sammenheng mellom psykiske/ følelsesmessige og kroppslige plager. Dette åpner for at årsak til sykdom kan være så vel psykisk som fysisk. Samtidig har man med basis i forskning anerkjent at massasje kan ha effekt på immunsystemet. Således åpner man opp for at massasje også kan ha virkninger på sykdom generelt sett, selv om dette som regel ikke er hovedfokus i behandlingen.

Det er ikke rapportert om alvorlige bivirkninger av massasje. Fysiske bivirkninger kan være allergiske reaksjoner på oljer, stølhet, kink eller muskulær ubalanse. Akutt betennelse, lokale infeksjoner eller svulster kan forverres/ spres av massasje. Det kan også oppstå reaksjoner som kulde-varmefornemmelser, hjertebank, hodepine og kvalme ved visse former for massasje. Personer med visse lidelser bør av disse grunner konsultere sin lege på forhånd.

Vi har gode behandlingstilbud for både muskulære- og andre typer plager. I listen under kan du lese om de behandlinger vi kan tilby, og hvordan de utføres.

 

tilbake

DEL Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page